вторник, 9 мая 2017 г.

Моторола на параде в ДНР

Бойовики влаштували ходу з портретами вбитих бойовик

















ів.

До 9 травня бойовики так званих "ДНР" та "ЛНР" влаштували паради військової техніки.

У тимчасово окупованому Донецьку містом провезли радянські танки з написом "За победу" і провели марші з радянською символікою. Влаштували "ДНРівці" і свою ходу "Безсмертного полку", яку очолив ватажок Олександр Захарченко з портретом вбитого терориста Арсена Павлова, відомого як "Мотороли", поруч з ним несли портрет "Гіві" (Михайла Толстих).

Читайте також: "Безсмертний полк" з георгіївськими стрічками й піснями про Росію: у Харкові трапилися бійки

В окупованому Луганську ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький проїхав центральними вулицями на камуфляжному УАЗику. Також на фото, опублікованих сайтами терористів, видно дітей у військовій формі з радянською символікою.

Нагадаємо,  9 травня парад військової техніки відбувся у столиці РФ - Москві. Повітряну частину параду з літаками росіянам довелося відмінити через несприятливу погоду, хоча напередодні ЗМІ писали, що на розгін хмар у Москві планують витратити 98 мільйонів рублів.

Без провалів не обійшлося і в Сантк-Петербурзі. Тут на параді попри анонси не було військових кораблів. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ato/zaharchenko-z-portretom-motoroli-i-plotnickiy-na-uaziku-yak-v-ordlo-vidbuvsya-den-peremogi-926617.html?g=article&m=386350665

Комментариев нет:

Отправить комментарий